Tájékoztatók

FIZETÉS

A fizetés történhet:

  • Egészségpénztári kártyával, megrendeléskor a kártyaadatok megadásával,
  • Utánvéttel készpénzben, vagy bankkártyával a futárnál. Amennyiben előre utalással szeretne fizetni e-mailben jelezze felénk.

 

Egészségkártyás fizetés esetén a Pénztártagnak teendője nincs, a számlaküldést és az elszámolást a Pénztárbolt Kft. közvetlenül a tag Pénztárával intézi!

Kártyás fizetés, csak a Pénztárbolt Kft-vel szerződött pénztárak esetében lehetséges.

Jelenleg az alábbi pénztárak esetében:

  • Generali Egészségpénztár
  • IZYS Egészségpénztár
  • MBH Gondoskodás Egészségpénztár
  • OTP Egészségpénztár
  • Prémium Egészségpénztár
  • Patika Egészségpénztár
  • Új Pillér Egészségpénztár
  • Vitamin Egészségpénztár

 

GARANCIA, CSERE

A hibás terméket az átvételtől számított 3 munkanapon belül cseréljük. A csere feltétele az eredeti csomagolás megőrzése és a számla (másolat elég) csatolása a hibás termékhez. Az esetlegesen felmerülő visszaszállítási és újraszállítási költségeket a Pénztárbolt Kft. viseli.

A csere igényt az info@penztarbolt.hu e-mail címre kérjük jelezni.

Az ezen túl keletkező meghibásodások esetén a garancia időn belül a garanciajegyen feltüntetett szervizbe kell visszajuttatni az árut. A beszállítási költséget a Vevő, a visszaszállítási költséget a szerviz. fizeti. A garancia érvényesítésének feltétele a garanciajegy, a hiba leírása és számla (másolat elég) csatolása a termékhez.

 

 MÉRET CSERE

Amennyiben nem felel meg a választott méret, kérjük ne használja a terméket, tegye vissza az eredeti dobozába és csomagolja be még valamibe, hogy a gyári csomagolás ne sérüljön.

MINDEN ESETBEN először jelezze felénk csereigényét az info@penztarbolt.hu email címre.

Ezután döntése szerint:

1. Visszaküldi a visszajuttatandó terméket az általunk megadott címre és amint megérkezett a kívánt új méret 1890 Ft-ért kiküldjük az újat.

2. A kívánt új méret beérkezését követően kiküldjük futárral azt és ugyanaz a futár hozza vissza Öntől a visszajuttatandó terméket. Ebben az esetben 3990 Ft a szállítási díj.

 

ÜZLETSZABÁLYZAT

Ön a https://www.penztarbolt.hu/ online áruházába leadott megrendelésével a honlapot üzemeltető Pénztárbolt Kft. vásárlója lesz. A Pénztárbolt Kft (későbbiekben Szállító). által küldött visszaigazolás után a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Vevő és a Szállító között az alábbi feltételek szerint:

Figyelem! A termékeknél nincs készletjelzés, azaz nem garantáljuk, hogy van raktáron belőle, vagy a megadott áron tudjuk szállítani, ezért a visszaigazoló e-mail nem jelenti a szerződés létrejöttét.

 

SZÁLLÍTÓ ADATAI:

Pénztárbolt Kft.

székhely: 2428 Kisapostag, Zrínyi u. 10.

adószám: 24787356-2-07

cégjegyzékszám: 07-09-024511

Unicredit Bank: 10918001-00000059-38130007

tel.: +36 20 9518 768

e-mail: info@penztarbolt.hu

 

 

A Szállító köteles a Vevő Megrendelőjében megjelölt címre futárszolgálattal eljuttatni a Megrendelőben feltüntetett áru(kat). Ha a megrendelés teljesítése akadályba ütközik, a Szállító köteles telefonon, vagy e-mailben mielőbb felvenni a kapcsolatot a Vevővel egyeztetés céljából.

A Vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a Vevőt terhelik.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor a Szállító díjmentesen kicseréli. Ha ezt a lehetőséget a Vevő nem kívánja igénybe venni, a termék(ek) vételárát a Szállító visszatéríti.

 

ELÁLLÁSI/FELMONDÁSI JOG

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől (kivéve egészségvédelmi, higiéniai termékek a felbontást, vagy használatot követően). Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Levélcím: Pénztárbolt Kft., 2428 Kisapostag, Zrínyi u. 10.

Email: info@penztarbolt.hu

Figyelem! A visszajuttatás nem erre a címre történik! Mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot mielőtt visszaküldené a terméket!

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

 

AZ ELÁLLÁS/FELMONDÁS JOGHATÁSAI

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

MINDEN ESETBEN először e-mailben, vagy postai levélben jelezze felénk elállási szándékát!

Ezt követően a terméket az alábbi címre kérjük visszajuttatni:

Pénztárbolt Kft. 7400 Kaposvár, Madár utca 12.

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

 

ADATKEZELÉS

A Pénztárbolt Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, a megrendelések teljesítéséhez használja fel, melyet alvállalkozóinak a megrendelés teljesítése érdekében átad. Az alvállalkozók nem jogosultak a Vevőre vonatkozó információkat a megrendelést követően sem tárolni vagy megőrizni, sem harmadik személynek továbbadni.

 

ÍRJON NEKÜNK!

Fontos számunkra, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal, ezért észrevételeit, javaslatait kérjük írja meg nekünk!

e-mail: info@penztarbolt.hu

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.