Naturtex Memory BIOME kezelt 7 zónás fedőmatrac 90x200 cm (26 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Naturtex Memory BIOME kezelt 7 zónás fedőmatrac 90x200 cm
Naturtex Memory BIOME kezelt 7 zónás fedőmatrac 90x200 cm

26 990 Ft 

A memory fedőmatrac a test különböző zónáit eltérő keménységgel támasztja alá. Megújítja és komfortosabbá teszi a meglévő matracot. Meghosszabbítja annak élettartamát, egyúttal minőségét is feljavítja a memory szivacsnak köszönhetően.

A termék oldalán található, Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé.

A levehető, mosható huzat BI-OME® antimikrobális technológiával kikészített,  segítségével alvás közben érvényesül az ismert növény antioxidáns és nyugtató hatása, az alvást egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé teszi.

Ez az eljárás 100%-ban természetes és környezetbarát, nem káros a bőrre, nem vált ki semmilyen bőrirritációt. A BI-OME® kezelt termékek megfelelnek a BI-OME® minőségi szabványoknak és kritériumoknak.

Huzata levehető, 40 C fokon mosható. A BIOME technológia hatékonysága rendeltetésszerű használat mellett, 40°C-on mosva 20 mosásig igazolt.

 

Termékjellemzők

  • Szín: fehér, kék paszpollal, 3D AirMesh betéttel
  • Vastagság: 3,8 cm
  • Fedőanyag: 100% Biome antiallergén poliészter
  • Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
  • Hab sűrűsége: 40 kg/m3
  • Moshatóság: csak a huzat 40 C fokon
  • Csomagolás: műanyag henger táska
  • Keménység: 15-20 ILD: Indentation Load Deflection( bemetszés-súly-behajlás)

 

A memory szivacs – más néven viszkoelasztikus poliuretán hab – a NASA által került kifejlesztésre. Eredeti célja volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az extrém körülmények között is. A 90-es években terjedt el szélesebb körben a technológia felhasználása az egészségügyben és a háztartásokban is.

Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti az izomfájdalmakat, zsibbadást, gyorsítja az izomregenerálódást.

A Naturtex termékek szállítási határideje hosszabb, ritka esetben max. 12 munkanapot is igénybe vehet!

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.