Airfree P60 légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék (39 990 Ft)

(a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Airfree P60 légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék
Airfree P60 légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

39 990 Ft 

30 000 Ft kedvezménnyel! Korábbi ára 69 990 Ft!

Az Airfree P60 levegő fertőtlenítő készülék hangtalanul semlegesíti a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át  /pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok/!

Emellett, működése folytán a légtér ózontartalmát 25%-kal csökkenti.

Lágy, szabályozható fényerejű, kék színű, stressz oldó világítás.

Javasolt maximális alapterület: 24 négyzetméter.

Döbbenetes arány, hogy a testünkbe befogadott anyagok 99 százaléka  levegő, az elenyésző maradék az élelem és a folyadék. Még megdöbbentőbb, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében 9999 százalékkal több (azaz százszoros) az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja.

Egyetlen megnyugtató tény, hogy az Airfree levegőtisztító 99,99 % hatásfokkal elpusztítja a készülék szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található, tüdőre káros ózont, a szagmolekulákat és más allergén anyagokat. Nem bocsát ki ionokat, és eltüntet a készülék kerámia kamráján áthaladó levegőből minden szerves mikroorganizmust - legyen az penészspóra, baktérium, vírus, pollen, poratka és egyéb szerves élősdi illetve azok maradványa. 

Fellélegezhetnek az asztmások, megkönnyebbülhetnek az allergiások. Egyszerűsödik az életük, mert a gondozást nem igénylő Airfree levegőszűrő csendben teszi a dolgát. Teljesen zajmentes, nincsen benne motor vagy légkeverő ventilátor. Egyszerű fizikai törvényt kihasználva – a meleg levegő felfelé áramlik – az alul hűvösebb levegőt a felül távozó melegebb levegő behúzza, ez az ismert kémény-hatás. A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200 C°-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a szoba légterébe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Ez az alig több mint egykilós szerkezet modellmérettől függően 40-50 Watt energiát fogyaszt óránként. Ez azzal egyenértékű, amennyit egy felnőtt ember teste melegít a szoba levegőjén a bőrén keresztül, valamint a kilégzésekor leadott hőmennyiség révén. Áttörés az összes egyéb hasonló feladatot ellátó készülékekhez képest az, hogy az Airfree légszűrő teljesen gondozás- és kellékmentes. Nincs benne forgó-kopó alkatrész, eltömődő cserebetét. Csak függőlegesen kell állnia és a konnektorba dugva működnie naphosszat. Használata egyszerű és biztonságos!

Polc alá tenni vagy 10 köbméternél kisebb légterű helyiségben üzemeltetni viszont a gyártó által nem ajánlott.

A készülék család 'P' sorozata a dizájnos készüléktetőn át  – szemben az 'E' sorozattal –  beállítható intenzitású, megnyugtató relaxációs fényt bocsát ki halványkék színben.

Az Airfree önműködően energiatakarékos üzemmódra vált amikor a kerámia kapillárisok elérték az optimális hatásfokú hőmérsékletet. Ilyenkor is működik, de szükségtelen a további hevítése.

Javallott minden közösségi helyiségbe, elsősorban irodákba, ügyfélterekbe, várótermekbe, könyvtárakba és olyan helyiségekbe, ahol az emberek előszeretettel adakoznak influenzavírus- és egyéb kórokozó készletükből.

Kiváló és javasolt szülészeten, otthon a baba szobájában, legyengült immunrendszerű és így veszélyeztetett betegek valamint légúti panaszokkal küzdők életének megkönnyítésére és mindenkinek, akinek fontos a belélegezendő levegő tisztasága!

Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást.

Az egyes típusok ezüst, fekete vagy fehér burkolata esztétikusan illeszthető be a szoba enteriőrbe.

 

Készüléket bemutató videót IDE KATTINTVA nézheti meg!

 

Az Airfree TERMÉKLEÍRÁS -át letöltheti.

 

Az Airfree termékek ÖSSZEHASONLÍTŐ TÁBLÁZAT -át letöltheti

 

GYAKORI KÉRDÉSEK -re adott válaszokat letöltheti.

 


MŰSZAKI ADATOK

  • Méret (magasság x átmérő): 265 mm x 215 mm
  • Fogyasztás: 45W
  • Tömeg: 1,09 kg

Beüzemelési javaslat !

Javasoljuk, hogy az Airfree készüléket az első 5 napon jól szellőző helyiségben üzemelje be, hogy – mint minden fűtőszálat tartalmazó elektromos készüléknél –  az itt keletkező esetleges kellemetlen illatok is eltávozhassanak.

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.