Personal Laser L400 lágylézer készülék (469 900 Ft)

(a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Personal Laser L400 lágylézer készülék
Personal Laser L400 lágylézer készülék

469 900 Ft 

A készülék folyamatos (CW), 400mW-os lézersugarat bocsát ki. A lézerfény hullámhossza 808nm, azaz infravörös, szabad szemmel nem látható. 

Ez a lézersugár alkalmas a testfelszínhez közeli és mélyebben elhelyezkedő szövetek kezelésére egyaránt. Maximális behatolóképessége 5-8 cm.

Fő felhasználása a mozgásszervi gyulladások, sérülések, fájdalmak kezelése, így például az artrózis (ízület kopás), artritisz (ízületi gyulladások és reuma), tendinitis (íngyulladás), bursitis (nyáktömlő gyulladás), izomsérülés (húzódás, zúzódás, szakadás, stb.) kezelése. Többszáz féle betegség tartozik a kezelhető csoportba.

Ezen felül a bőr (pattanás, afta, fekély, heg, stria, stb.), fülészeti (fülzúgás, hallójárat gyulladás, stb.), fogászati (állkapocs gyulladás, arcidegzsába, arcideg-bénulás, fogínygyulladás, stb), kezelésére alkalmazható.

A készülék lézersugara folyamatos, 10 másodpercenként 4 Joule energiát ad be. 

A készülék lézersugara 1cm2 területű, ez kisebb, mint a B-Cure (4.5cm2) vagy Safelaser 150 (2.5 cm2) területe. Azonban lényegesen gyorsabban adja be a kívánt energiamennyiséget. 5 joule energia beadásához a Personal Laser L400-nak 12,5 másodpercre van szüksége, míg a B-Cure-nak 5-8, a Safelaser 500-nek pedig 2-3 percre. 

A kicsi sugárátmérő miatt nem szükséges speciális optikát vásárolni, mint a SafeLaser-hez, hogy fülzúgást, vagy szájbeli képletet kezelj.

Pontszerűen kicsi sugárátmérő miatt alkalmas trigger pontok, idegszál sérülés, idegi fájdalom, polineuropátia helyi kezelésére.

Akkumulátora egy feltöltéssel 2 óra kezelést biztosít.

Csomag tartalma

  • 1 db L400 készülék,
  • 1 db lítium-ion akkumulátor,
  • 1 db akkumulátortöltő,
  • 1 db USB-kábel,
  • 1 db USB hálózati adapter,
  • 1 db lézeres tesztkártya,
  • 1 db védőszemüveg, magyar nyelvű használati utasítás

A használati útmutatót a szövegre kattintva töltheti le:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Personal Laser L400 lágylézer készülék Kapcsolódó termékek

Personal Laser L200 lágylézer készülék

A készülék folyamatos (CW), 200mW-os lézersugarat bocsát ki. A lézerfény hullámhossza 660nm, azaz vörös, látható ...
454 900 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.